Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli35
csendes tag
Sziasztok!
Van egy pár Wharfedale Diamond 8.3-as hangfalam.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes homokkal feltölteni?
Jelenleg tüskén ál de van 4csavar az alján, és azt olvastam ott lehet bele tölteni homokot. Mondjuk elég szük a keresztmetszete, de szerintem tölcsérrel meg tudom oldani. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Milyen homok mehet bele? Érdemes-e egyáltalán tenni bele homokot stb...
Köszönöm a válaszokat. -
Richie141
tag
Nem tudom, hogy ezzel a problémával hova forduljak, ezért ide is bemásolom:
Sziasztok!
Van egy nagyon frusztráló és megmagyarázhatatlan probléma a PC-s hangfalaimmal.
A Logitechtől tegnap érkezett meg már a 4. Z906-os csere hangrendszer, de ennek is ugyanaz a hibája, mint az előző 3-nak. A basszus nagyon gyenge, és ha feljebb tekerem, csak jobban püfög. Asus Xonar DX hangkártyát használok, de telefonról is kipróbáltam, valamint másik áramforráshoz is csatlakoztattam, de minden esetben fennáll a probléma.
Már korábban is gondoltam, hogy nem a rendszerrel van a probléma, de most bebizonyosodott.
A Z906 előtt egy olcsóbb 28 wattos Labtec 2.1-et használtam. Meg voltam elégedve a hangzásával, gondoltam elő is veszem, mert még az is jobban szólt, mint jelenleg a Z906. Eléggé megdöbbentem mikor meghallottam, hogy bizony valamiért ennek is ugyanolyan erőtlen, püfögő basszusa van. És szigorúan csak a basszusról beszélek, a szatellitek tisztán szólnak mindkét szettnél. A 2.1-et kivittem a nappaliba és a konyhába is, megnézni, hátha csak a szobámban van valami gáz a konnektorokkal. De mindenhol ugyanúgy szar volt.
Szóval mi lehet ez? Az egész elektromos hálózattal lehet valami gebasz? Jó kérdés... Akkor a PC amit egy 700 wattos táp hajt, miért működik tökéletesen? Vagy a hűtő, vagy a mosógép? Egyébként a konnektorok le vannak földelve, ha ez mond valamit.
Tud segíteni valaki? Annak is örülnék, ha valaki leírná, hogy ilyen problémával hova forduljak.
-
wolfman
veterán
Sziasztok.
Ha egy aktív hangcucc alapból gyárilag picit sistereg, mármint van alap halk búgása, akkor azt lehet valahogy orvosolni? Valami áramköri elemet kicserélve, meg lehet szüntetni? -
Szili966
csendes tag
Tulajdonképpen nem is fogalmaztam elég jól a problémameghatározásnál. Mert nem is az hogy recseg, tehát hang maga az van az alap háttérhang az általában megy (bár recseg, de nem ez a csak kimondottan recsegés) A szöveg vagy énekhang pedig egyszer van egyszer nincs néha a szöveg közepén marad abba, amikor neki jólesik, mintha valami érintkezési probléma lenne, de ugye nincs működés közben mozgatva semmi sem, úgyhogy ezt kizártam már az elején.
-
Szili966
csendes tag
válasz
Mikisys #1161 üzenetére
Először is köszönöm szépen a gyors válaszodat. Azonban az általad említett beállítások ( a hangszóró mérete és a csatorna jelszintje az én hifimen sajnos nem állítható, de nem is hiszem hogy ezzel lenne a gond mert kötöttem már rá kicsit is nagyot is). Dolby Pro-Logic jelen recsegnek. A csatlakozókkal nem lehet probléma, erre az eshetőségre természetesen már gondoltam ezért azokat lecseréltem nem is egyszer. Teljesen ötlettelen vagyok.
-
Mikisys
őstag
válasz
Szili966 #1160 üzenetére
Először a hangsugárzók méretét (Small, Large, azaz= kicsi, nagy) majd a csatorna jelszinteket kell beállítani.
Lehet, hogy a bal hátsó és jobb hátsó nem szeparált, ellenőrizni kell, illetve beállítani.
Milyen jel az amin recseg-ropog? - Dolby-Digital, DTS, PCM3.2.1, Dolby Pro-Logic 3.2.1, vagy 2.00, vagy egyéb?
Csatlakozókat tessék ellenőrizni, azok is okozhatnak meglepetéseket!Üdv!
-
Szili966
csendes tag
Sziasztok. Van egy Aiwa NSX-AV540-es Hifim 5.1-re képes (aktív méllyel) A két elsőt és a Centert gyönyörűen viszi, tényleg nagyon szépen. Azonban a két hátsó recseg ropog, mindegy hova állítom, mindegy milyen hagszórót kötök rá. Szétszedtem nagyítóval átnéztem, nem találtam egyetlen repedt forrasztást sem. Mivel lehet a probléma ? Az tény hogy már öreg cucc, és nem is a legjobb de ennek ellenére nem szeretném kidobni, ha esetleg lehetséges lenne a javítás akkor inkább javítanám. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bista
újonc
Üdv! A gondom hogy van egy 2.0 hangfalam aminek egyik hangszórója nem szól. Maga a hangszóró biztos jó csak olyan mintha nem kapná meg a jelet a jack kábeleiről. Gondolom valami a nyáklapon lesz de melyik alkatrész hibásodhatott meg?
-
domiromm
tag
Üdv.
Van egy rotel ra-820b erősítőm és mellé wharfedale diamond 7.3 hangfal pár.
Kábel neotech 16awgx2 16mm sodrot.
Milyen homokkal töltsem fel?
Javasoljátok-e a bikábelezést?
Tüskék nincsenek meg, milyet érdemes venni vagy készíteni? -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Vettem egy pár Jamo Studio 135 hangfalat, egy Sony 5.1-es erősítővel használom, házimozi, zene vegyesen.
Tudom, Jamo Studio nem éppen komoly minőség, de nem vagyok valami nagy audiophil, csak normális, tűrhető hangzás kell (igen, ez relatív).Szóval, kipróbálva a hangfalakat, feltűnt, hogy mintha nem lenne magas (és közép is alig). Ki lett próbálva egy Onkyo erősítővel is, ott is ez a jelenség volt, erősítők rendben.
Ma kinyitottam (hátlap lecsavarozható, és a csatolt képeken látszik, hogy miből áll a belső (nem túl komoly). A kék bipoláris kondi mintha sérült is lenne. Egy AAA elemmel teszteltem külön a hangszórókat, a mély pattogott, a közép is, a magast nem igazán hallottam, vagy mintha a közép pattogott volna akkor is...
Ráadásul a magason lévő tekercs egyik vezetéke nem is volt odaforrasztva (vagy elengedte) a hangaszóró csatlakozójához.Arra gondoltam, hogy a bipoláris kondikat lecserélném polipropilén fólia kondenzátorra, ha jól tudom, akkor nekem erre a kettőre lenne szükségem: LINK1 LINK2
Ezzel valamivel talán jobb lenne az összhatás, illetve a jó pár éves bipoláris kondik helyett nem árthat egy jobb minőségű.
A belső vezetékeket is lehet érdemes lenne valami komolyabbra cserélni, értelmes kereteken belül, főleg a piros és kékeket, de akár a bejövő vastagabbat is. És persze végig leszigetelni mindent. Konkrétan mit ajánlanátok erre a célra, melyiket? Azt olvastam, hogy a közép- és magashoz nem kell vastagabb vezeték.
A magason lévő tekercset érdemes esetleg egy komolyabbra cserélni? Ha igen akkor konkrétan melyikre?
Képek: LINK
Köszönet!
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
első sorban azt nézd menny dB-tud leadni Nállam itthon több hangfal is van sorba kötve 4ohm+4ohm=8ohm erre lehetne egy hasonló kombót kötni párhuzamosan vagy egy 8 ohmos hangfalat és van ismét 4 ohm lényeg ez alá ne menjél mert az erősítő gyilkos bár nem zom mit bir az erölködő lényeg hogy minél nagyobb legyen a felület amin a hang távozik a füledbe teljesítményt ne nézz én már a 2x40Wattos erölködömmel 220W-os hangfalakat is nyírtamki mondjuk én kivettem a védelmet és a hangváltót is hogy +12dB-hez jussak a magasnak kellet egy 14.7uF bipoláris kondi nem elkó még véletlenülse inkább folia,hangja is jobb még a bipolárishoz képest,bár a minőség így is sokat javult.
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Remélem jó helyre írokSegítséget szeretnék kérni miszerint otthoni használatra főleg bulik tartására szeretnék nagyon nagy teljesiményű hangfalakat beszerezni medencés bulikhoz stb... elég nagy a terület.Egyáltalán nem vagyok jártas a hangcuccok terén szóval ha valaki tudna segíteni milyen honnan és miért azt nagyon hálás lennék
+ hogy milyen értékek számítanak egy hangfalnál.
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék segítséget kérni sajnos nem vagyok még jártas a hangcuccok terén.Tehát vettem egy ilyen hangkártyát : [link]
ehhez vettem egy ilyen hangfalcuccot : [link]
A kérdésem az lenne hogyan állítsam be a hangkártyát hogy a hangfalhoz alkalmazkodjon ? elég egyszerű a kezelő felülete nem is ez jelentett gondot viszont van a subwoofer amiről eddig nem is hallatom eléggé megdobja az erősségét mindennek viszont ha benyomom torzul a hangzás és égett szagot lehet érezni a mély láda közelében. Nem kellet sok ész hozzá hogy ezt nem bírja de én szeretném a subwoofert is kihasználni.Nem igazán tudom hol a hiba ahogy olvasgattam ez a hangkártya 2tonnászor többet tud mint a jelenlegi hangcuccom és talán a túlhúzás okozhatja a gondot.Szóval szívesen fogadnék egy konfigurációt milyen paraméterekkel lenne tökéletes vagy javaslatokatElőre is köszönöm a segítséget
-
soldierboy
tag
Sziasztok!
Segítség kéne. Kicsit meglett hajtva a jó pár éves Logitech G51-es hangrendszer, és a néhány hónapja már amúgy is néha sistergő kettő hangfal elszállt. Mi lehet a probléma, milyen javítást érdemes végeztetni, kinél-hol-mennyiért?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Toothy
csendes tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy kondival lehet-e segíteni a hangszoró teljesítményét, mint ahogyan azt a hangváltó is teszi?
Tudom, hogy a hangváltó és a kondi teljesen más, csak az jutott eszembe, hogy a kisebb 3utas hangszórók ciripe is el van látva általában 3,3 mf-of kondival és hasonlót szeretnék elérni, csak nem az éles, hanem a mély hangzás oldalára.
próbáltam 6,8mf-os bipolásir kondit kötni a mélyre, mint ahogy a hangváltóban is van, de azzal is csak a viszályára fordítottam, hiszen ciripelt, a mély helyett. -
legiaap
félisten
Remélem valamennyire ideillik a kérdésem, mert nem találtam erre topikot:
Hangfalat keresek é a következők a feltételeim:
- Vezeték nélkül tudjam használni, de ha lemerül, akkor összeköthessem a géppel és így tölthető legyen
- Laptoppal együtt használnám, amin Win 7 működik
- Egyszerű kis filmnézéshez használnám
- Jó lenne ha emberi mérete lenne, nincs szükségem batár nagy cuccra.
Vezeték nélkülit csomót találtam a neten, de szinte csak apple termékekhez jók.
Létezik egyáltalán ilyen? -
gkevin
csendes tag
Sziasztok!!
Kicsit mielőtt megvenném a kiszemelt hangfalat + a végfokot hozzá, szeretnék hozzáértő emberektől pár szót ezekről hallani:
nos... egy SAL Megavox hangfalról pontosabban egy hangfal párról lenne szó:O310mm ; 600/850W ; 8 OHM ; 30-5000Hz
nem tudom, hogy mit kéne még megkérdezni pontosan a cuccról, de most ennyit tudok egyenlőre.
végfok: [link]
tudom, hogy a végfok nem olyan erős mint a hangfalak, de ez lenne hozzáKöszönöm szépen előre is!!!
-
törölt tag
A háttereket a hangkártya menüjében tudod elvileg kihangosítani(nem tudom, milyen a hangkártyád). Azért halkabbak, mert azok csak 8 wattosak. Azért hallasz csak zörejt belőlük, mert prologic üzemben használod a hangkártyát és az is sztereó hangot kap. Ilyenkor nincs más, ami a hátterekre jusson. Ha a hangkártya tud dolby prologic2 és arra átállítod, akkor kicsit több érthető hang juthat rá. Ha DD vagy DTS hangot adsz ki a hangfalaidra, akkor fogsz hallani beszéd hangot, stb.
Nézd át a hangkártyád menüjét és tilts le minden 3d, general, stb virtuális hangbeállítást.
krups8: Elvileg bármilyen nagyobb szubbal jól szólhat, de puding próbája az evés alapon szerezz egyet és próbáld ki, mert így látatlanban nagyon lutri. 20 centinél nagyobbat nem hiszem, hogy érdemes rákötni. Márkát nem mondok, kérj el egy autós szubbot és kösd rá, aztán döntsd el, mennyire tetszik. -
wlanbolha
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Orion HT 580 szettem,és a sub bekapcsoláskor csak zug,mit lehet tenni,mi lehet a baj?
Köszönöm Nektek!
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Lenne egy nagyon amatőr kérdésem.
Van két házimozim, miknek a hangszóróit szeretném felcserélni. Vannak az LG 4 ohmos hangszórói amiket a Sony 3 ohmos erősítőjére szeretném rákötni a jobb hangzás érdekében és ugye maradtak a Sony hulladék hangszórók, amiket nem akarok kidobni hátha, úgy alakulnak a dolgok, hogy szükség lesz a másik házimozira is, szóval csak akkor cserélném le a cuccost, ha egyik készülék se menne tönkre. A kérdés nem lesz e belőle probléma, ha 3 ohmos erősítőre 4 ohmos hangszórókat kötök és fordítva.Sony HTSS380
LG HT303SU -
facefüggő
csendes tag
hali.
egy kérdésem lenne mert ehhez nem nagyon értek.
venni tervezek egy orion ht580-as 5.1-es hangfel szettet de nem tudom hogy a laptopomba ami van hangkari el bírná!? kerestem a laptop papírjain hátha meg találom milyen hangkari van benne de semmi..
szóval szerintetek meg próbáljam rá kötni?? a laptopom nem fog leégni vagy valami ugye? -
ABnormal
őstag
válasz
aclandiae #1137 üzenetére
egy erősítő közbeiktatásával össze lehet kötni a pc-vel,a csatlakozó pedig din hangfalcsatlakozó,főleg régi készülékeken van ilyen
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Ezt találtam: csatlakozója, elölről, hátulja.
Be tudná valaki azonosítani? Össze lehetne kötni PC-vel? Milyen típusú a csatlakozója?
-
krups8
tag
Helló! [link]
-
lamasz
tag
Heló!
Van nékem egy ilyenem: Creative Inspire T7700 7.1-es hangrendszer én is itt vettem PH-n használtan. Viszont eleve csak 5.1-be tudom használni, mert hiányzik két hangfalkábel hozzá. Ami ugye nem is nagy baj mert 5.1-et legalább kihasználom, és gondoltam van két tartalék hangszóróm. Na de a két szélső meg az első közép hangszóró, meg a mélyláda is kiválóan szól. Viszont a hátsó kettő, csak ciripel...zörejeket hallani amik hasonlítanak is ahhoz amit ki kéne adnia magából. De ezek inkább csak háttérsugárzásnak jók nem pedig filmnézésre vagy zenehallgatásra. Ja és persze sokkal halkabb is mint az első hangszórók.
Mi lehet velük a gond? Sajna nem igazán értek a hangfalakhoz. Kábel csere? Egyébként próbálgattam cserélni a hangfalakat, de azok is csúnyán szólnak úgyhogy talán más a gond. Ötlet? Hasonló tapasztalat? Ja és kábelt ezekhez merre lehet kapni? RCA a vége a másik a vége a szokásos kétágú rézdrót.Köszi
-
akos3
addikt
Hát a ahngaflakrá rá szokott lenni irva lenni, h mennyit bír. És az erősítőre is. És mindig kicsit erősebb hangfalakat kell rádugni egy erősítőre, pont azért, h elkerüljék az ilyen baleseteket. Nálatok gondolom fordítva volt. Az erősítő volt jóval erősebb a hagfalnál. Pórul is járt szegény..
-
foxx93
csendes tag
Sziasztok.
teljesen béna vagyok hangfal téren. Volt a családba egy hangfal, mégpedig egy technics sb-cd120a típusú, de ez lényegtelen. A lényeg hogy egy régebbi, universum erősítő vagy nem is tudom micsodára lett rákötve(van benne cd, kazetta rádió de ilyen jó nagy kis dolog). aztán halkan szépen szólt, nem is volt baj. De a leirésba benne volt hogy a hangfalba van ilyen letiltó kis cucc. aztán jött egy házibuli... , kicsit feljebb vettük, de tényleg nem volt annyira brutálisan hangos és éreztem hogy kissé éget szag van. az egyikbe a magas hangszóró ki is ment.az első kérdésem, miket kell nézni ha egy erősítőre hangfalat kötök rá.
Másrészt, miért nem tiltott le? köze van az erősítőnek ehez?
és bármiféle tanácsot ilyen téren megköszönök.Előre is köszi
-
rotelrx
csendes tag
Szia.
Hol is kezdjem.A pioneer cs3030 egy igen jó kategóriás hangfal.
A hangja attól függ hogy milyen zenét hallgatsz rajta.Ezen a hangfalon a disco,pop,goa,stb..stílusú zenék nem szólnal jól.Én csak rock zenét hallgatok rajta mert tiszta és erőteljes hangja van,mondhatom úgy is kifejezetten Rock hangfal.
Néhány adat,hogy pl a legtöbb hangfallal ellentétben ebben a hangfalban kondik vannak vagyis nem hangváltós.ami lehet furcsán hangzik,de mégis jobban feltekerhetjük mint egy normál hangváltós hangfalat.Én szívesen ajánlom neked.Üvd.Rotelrx -
Sixkiller6
őstag
technikai kérdésem lenne, vettem egy logitech z523at (amugy szepen szol, főleg zenét adja jól, de egyes játékok alatt nagyon dobozhangú, vagy csak hozzászoktam az 1000 éves samsung szettemhez, no mind1.
szóval az a gondom, hogy ha megy a légkondi, mi ugyanarra az elosztóra van dugva, akkor sípol a hangfal. másik lyukba nem nagyon tudom kötni, van vmi trükk (védett/szűrős elosztó vagy vmi) amivel a gondot megoldhatnám? -
fonseca
tag
Sziasztok. Esetleg valaki tud segíteni? [link]
-
akos3
addikt
válasz
BiGg DoGg #1125 üzenetére
Hát ha ezt nekem címezted akk elkéstél, de sebaj
Már akkor januárban megvettem a Genius sw-hf 1200-at, amit azóta se bántam meg, nagyon jó árban volt és azóta is jól teljesít
Elektronikus zenét hallgatok, arra tökéletes
Ja bocs, kicsit én is késtem a válasszal -
BiGg DoGg
csendes tag
A helyedben a Geniust venném. Én is voltam így még ezelőtt 2 évvel. Ha tehettem volna hasonló kalibert veszek, mint amit te néztél ki Geniusból. Nekem a választásom egy SP-E350-es lett a Genius-tól, meg vagyok vele elégedve, 2x5 watt RMS.
Szerintem hangosabb a Genius attól a 2.1es logitech-től. A döntés rajtad áll.
Kicsi megkésve, de remélem én is segítettem
-
törölt tag
Hűha
-
akos3
addikt
Nah megrendeltem a hagfalakat, rem. hétfőn már át is vehetem. Majd írok, h milyen
-
akos3
addikt
válasz
dudika10 #1120 üzenetére
értem.
amugy a belinkelt Geniusrol mi a véleményed? Adatok itt: [link]
Úgy gondolom, h egy átlag zenehallgatáshoz bőven jónak tűnik. Pláne, h fa a szatelit is. És nem az a gagyi műanyag. Nagyrészt mobilról hallgatnám, annak meg sztem bőven jó mert úgy se jön ki belőle több hang -
akos3
addikt
Még annyi kérdésem lenne, hogy az RMS és a peak power az mit takar?
-
akos3
addikt
Sziasztok.
Hangfal vásárlás előtt állok. Alapvetően nem kell nagy ágyu, kicsi a szobám, nem kell bivaly erősnek lennie, de azért min. 15W jó ha lenne. (5-8ezerig) Kérdésem az, h egy ugyanolyan teljesítményű 2.0 v 2.1-et érdemes venni? Ill. mennyire lehet meghallani a különbséget?
2.0-ból ezt néztem pl: [link]
2.1-ből pl ez: [link] Bár erre többen azt írták, h kikapcsolva nagyon picit hallani h búgLenne egy olyan kérdésem, h több helyen látok egy nagyobb W számot, és utána, h output W, ami kisebb. Ez most mit jelent? Zeneileg melyik jön ki belőle? pl itt: [link] és itt is: [link]
Kérdésem még az, h szerintetek ezt megéri megvenni? Annyit tok róla, h lengyelek csinálják és h elég erősnek tűnik. Itt vki 5ért árulja elvben makulátlanul.
-
Honkydoo
őstag
Turbolada II, dudika10:
Uhh, de durva. -
dudika10
veterán
válasz
Honkydoo #1111 üzenetére
Nagy számok törvénye alapján ugyan az mint ráírni egy alsó kategóriás 5.1-es rendszerre, hogy 5000W PMPO teljesítmény miközben a tápja max 150W-ot tud leadni. Marketingnek jót tesz, sokan elhiszik, hogy jobb mint "az a vacak 200k-s fejhallgató ami csak 22kHz-ig megy" (igaz azt lineárisan teszi).
Egyébként ha nem írják oda az adat mögé, hogy +-3dB mondjuk vagy azt írják, hogy +-10dB akkor nem sokra mész azzal, hogy elmegy 40kHz-ig. Ha a 20Hz-20kHz-et teljesíti +-3dB-el akkor az már elég jó teljesítmény (fejhallgatóknál ne keress ilyet, nincs, és nem is lehet a hangfalakhoz hasonlítani a frekvencia menetet). -
Honkydoo
őstag
-
dudika10
veterán
válasz
Honkydoo #1105 üzenetére
40kHz? Denevér tetszik lenni?
Még a legjobb fülű emberek se hallanak kiskorukban sem 24kHz felett. ~25-30. év körül ez már inkább kb 20kHz és idősebb korban lecsökken 16-12kHz-re.
Ha 40Hz-20kHz közt +-3dB-el szól akkor már boldog lehetsz. De a 100k körüli párok még jó eséllyel ezt se tudják.
Itt tedd fel a kérdést, írd mellé, hogy miről fogsz zenét hallgatni/filmet nézni (ámítógép, médialejátszó, mp3 lejátszó, akármi; ha számítógép akkor milyen hangkártya), mekkora szobába lesz, álló vagy polc hangszórót szeretnél inkább (el tudod-e helyezni?), milyen erősítő lesz hozzá. Milyen stílusú zenét szeretnél, milyen hangerővel ...
Minél többet írsz annál könnyebb dolga lesz annak aki segíteni szeretne és annál jobban el lehet találni az igényeid. -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Milyen hangfalat ajánlotok, mit 20Hz től 40000Hz ig szól.
100k körül már kapni minőségi darabot?Szerk:
30-40W kimenő teljesítmény bőven elég.
-
Mészi22
csendes tag
Sziasztok
Van egy Otion HT-580-as hangfalam és az utóbbi időben a mélynyomó hangfala elkezdett sisteregni (mint amikor a tv-ben nincs adás). Eddig teljesen halk volt mikor be volt kapcsolva.
Stand by üzemmódban is sistereg. A sistergés hangereje állandó (hangerő növelés mellett is).Van vkinek ötlete hogy mi lehet a baja? javítható?
-
Visormail
addikt
Sziasztok. Hogy lehet meghatározni hogy egy hangfalhoz milyen vastagságú kábel kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest