Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Indesit van, most 10 éves. Igen, rozsdál, de még működik. 5 év után alaplapot kellett cserélni, azóta megy. Volt egy kis algásodási probléma (ilyen barna trutymó lerakódás volt, mert megállt benne a víz), amit trisóval és sok-sok ecettel kellett eltávolítani, de mióta ecettel mosunk öblító helyett, azóta ez nem probléma.
Nem is ugrál annyira nagyon, bár mostanában határozottan hangosabb, mint régen.Mindegy, még működik.
Nekem családi tapasztalat még, hogy anyukámék vettek valami drágább electroluxot pár éve, és az a baja vele, hogy annyira víztakarékos, hogy szerinte nem öblíti ki rendesen, és viszketett tőle a bőre. Úgyhogy azt csinálja vele, hogy mikor végez, kinyitja, még félig megtölti vízzel, és rátol még egy öblítóprogramot, és úgy már jó.
Nem tudom, hogy ezt a többi márka hogy csinálja, mindenesetre tény, hogy fontos, hogy a vegyszereket megfelelően kiöblítse, és 5 liter víz lehet, hogy kevés ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs