Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Indesit van, most 10 éves. Igen, rozsdál, de még működik. 5 év után alaplapot kellett cserélni, azóta megy. Volt egy kis algásodási probléma (ilyen barna trutymó lerakódás volt, mert megállt benne a víz), amit trisóval és sok-sok ecettel kellett eltávolítani, de mióta ecettel mosunk öblító helyett, azóta ez nem probléma.
Nem is ugrál annyira nagyon, bár mostanában határozottan hangosabb, mint régen.Mindegy, még működik.
Nekem családi tapasztalat még, hogy anyukámék vettek valami drágább electroluxot pár éve, és az a baja vele, hogy annyira víztakarékos, hogy szerinte nem öblíti ki rendesen, és viszketett tőle a bőre. Úgyhogy azt csinálja vele, hogy mikor végez, kinyitja, még félig megtölti vízzel, és rátol még egy öblítóprogramot, és úgy már jó.
Nem tudom, hogy ezt a többi márka hogy csinálja, mindenesetre tény, hogy fontos, hogy a vegyszereket megfelelően kiöblítse, és 5 liter víz lehet, hogy kevés ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi