Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Hacsak nem valami speckó igény van, vagy mert direkt azt élvezed, szerintem ne építeni akarj gépet, ha em vegyél egy refurbished márkásat. Egyben van, bekapcsolod, megy, semmihez nem kell hozzányúlni, kapsz hozzá egy év garit, windows licensz a biosban van automatikusan, nem kell semmit venni hozzá, vagy aktiválgatni, driverek mindig frissek, nincs inkompatibilitás. Amúgy egy windows telepítés sem akkora ügy már, mint 10 éve volt. Fél óra alatt kész mindenestül, ha gyors a neted, 1-2 óra alatt a frissítgetéssel is készen van. Win10-11 is teljesen korrekt, én az utóbbit használom, semmi gondom nem volt vele, pedig utálnám, ha hisztizne, meg nem működne valamivel. Gyakorlatilag feltettem, megy, hozzá sem kell nyúlni, mit akarunk még ezen kívül? Emlékszem, még win7 alatt is mekkora szívás volt egy hálózati megosztás, nyomtató beállítás, vagy többmonitoros mód, itt is előre szívtam a fogam, aztán rákattintasz, és működik, amitől én teljesen le voltam nyűgözve.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest