Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
összeraktam apukámnak egy konfigot karácsonyra. Az egészet beraktam egy Cooler Master Silencio 650-es házba. Ami egy tök jó ház, de ott, mikor már megvettem, szembesültem vele, hogy tényleg bazi nagy, de karácsony előtt ezt tudtam szerezni csak.
Mindegy, apukám kérte, hogy rakjuk már át a konfigot egy kisebb házba, mert túl nagy, kilóg az asztal alól, ami kurvára zavarja.Szóval most házakat nézek neki, ami kisebb és belefér egy ATX-es konfig.
de elég lehetetlen küldetés.
egy csomó ATX-es ház eleve rohadt nagy (50+ centi mély, azaz ugyanúgy kilógna az asztal alól), ahogy nézem, a videókártyák miatt.De ami igazán szíven ütött, hogy gyakorlatilag az összes ablakos, plexis, szellős / harisnyás ("mesh") és vagy csili-vili világító, RGB-s csoda.
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban vanSZóval apukámnak kb egy olyan kéne, ami kicsi, belefér az ATX meg egy vinyó meg egy ODD, és nem villog. Ja, és nem 70 ezer.
De itt tartunk 2023-ban, hogy az a fontos, hogy tele legyen villogó RGB-s ventilátorokkal? és hogy be lehessen nézni az oldalán?
nagyon vicces.
De amúgy az mire jó, hogy egy ventilátor színesen, erős fénnyel világít?
Tényleg boomer vagyok már, ez van.
amúgy találtam olyat, ami tetszik, csak nem lehet kapni csak 1-2 múlva vehető át még bolti átvétel esetén is....
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő R9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll gar
- 5-ös pakkban olcsóbb! Dell Latitude 7390, i5-8350U, FHD/IPS, TOUCH, garancia, cégeknek ÁFA-s számla!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GAMER PC: i7-7700 /// 16GB DDR4 /// RX 5700 XT /// 256GB SSD
- GAMER PC: i5-8500T /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 250GB SSD + 500GB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban van