Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én is ezt mondtam anno... és első körben én is Ausztriába mentem volna, már csak azért is, hogy a nagyszülők "közelebb" legyenek. lett is volna meló Miedersben, de nem mentünk.
amíg nem voltak gyerekek, feleségem szállodában dolgozott étteremben, szóval meg tudta magát értetni németül. szerintem most is jobban beszéli / érti mint ő tartja magáról, de alapnak jó lett volna.
aztán telik múlik az idő és mi már nem megyünk valószínűleg sehova. nincs hozzá bátorság. meg a gyerekeket se merném. bár mindenki azt mondja, nekik ez nem lenne probléma.de ismét jelzem, hogy a szál nem rólunk szólt, mi - még - jól megvagyunk idehaza.
Nem bánnám, ha a feleségem a dupláját keresné, mint most, vagy az is elég lenne, ha valaki garantálja, hogy az én melóm még 5 évig megmarad.
Engem az örök bizonytalanság, a mi lesz holnap, mi lesz a gyerekekkel kérdés traumatizál, nyilván a gyerekkorom miatt. Én ettől rendesen depressziós vagyok egy jó ideje. És amikor "jönnek a hírek", megáll a karikagyár, meg lőnek a zoroszok, akkor én kikészülök.jót tenne nekem egy vérátömlesztés NoLF-tól, hogy egy kis leszaromság csörgedezzen az ereimben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 16 2 4 Sand Storm 16GB / 512GB
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest