Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Nyilvan szar helyen vettem a ~65m2 hazat a 20 kozpontjaban 3 eve 26,5ert de sok munka utan is meg mindig van vele mit csinalni - de tokeletesen megfelel (es egy kolokkel is siman megfelelne minthogy egy szobat egyaltalan nem hasznalunk) es nem hiszem, hogy 35nel egy fillerrel is tobbet erne pedig kert, padlas, kulso tarolo, garazs, uj klima, uj csatorna, zsir uj kerites - minden van. Lehet nem neztem utana azota se? bkv-val 45p a belvaros mikozben buszmegallo, ovoda-iskola, orvos, piac, boltok tomkelege es barmi mas is egy fel kopesre van.
egesz egyszeruen az emberek nem hajlandoak ugy elni szerintem ahogy siman lehet, hanem mindenkepp ugy akarnak, ahogy mindenki szerint kell, vagy erdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest