Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem, az elmúlt 2-3 évben (a járvány előtti időkhöz képest) brutális a keresletnövekedés. Ehhez jönnek a gyártási, és szállítási problémák. Ha 2x annyi lenne, mint ami 2019-ben volt, az sem lenne elég.
Ugyanaz van, mint a bicajoknál: nem is az a gond, hogy kevesebb van belőle, hanem egyszerűen a többszörösét is el tudnának most adni, mint az előző években.
Valószínű, hogy mivel az emberek utazgatni (illetve szórakozni, kajáldákba járni) nem tudnak, így a beruházás jellegű kiadásaikat hozzák inkább előre, illetve erre megy a ‘fölös’ pénz. Emellett ugye mindenki otthon van, ezért feltűnik neki, hogy basszus, kéne már egy új szekrénysor, ez nagyon gáz, illetve a sportolással le kéne adni a felszedett kilókat. A harmadik ilyen a szórakoztató elektronika. Decemberben rendeltem egy tabletet, folyamatosan csúsztatják a szállítást, most épp március végénél tartunk. Nem tudom, húsvétra meglesz-e.
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.Az megint egy másik kérdés, hogy beütött az ‘egyszer élünk, bármikor meghalhatunk’ gondolkodás is, prémium-, és luxusautó gyártók tudnának mesélni. Eladni úgysem tudnak a chiphiány miatt.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták. 
Ja, az applarövel nem tudom, mi van, nálunk rogyásig áll, ahogy kikerült a karácsonyi kínálat, már ömlött is a nyakunkba. Az viszont, ha jól rémlik, kínai cucc, ezek szerint Mo-ra alacsony a forecast, vagy csak az ottani régiós központi raktár bénázik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware AW2725DF OLED 2K 360HZ Gaming monitor
- FOSI ZA3 D oszályú erősítő igazi Giant Killer
- Alienware AW3225QF OLED 4K-240HZ Gaming monitor
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták.