Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem, az elmúlt 2-3 évben (a járvány előtti időkhöz képest) brutális a keresletnövekedés. Ehhez jönnek a gyártási, és szállítási problémák. Ha 2x annyi lenne, mint ami 2019-ben volt, az sem lenne elég.
Ugyanaz van, mint a bicajoknál: nem is az a gond, hogy kevesebb van belőle, hanem egyszerűen a többszörösét is el tudnának most adni, mint az előző években.
Valószínű, hogy mivel az emberek utazgatni (illetve szórakozni, kajáldákba járni) nem tudnak, így a beruházás jellegű kiadásaikat hozzák inkább előre, illetve erre megy a ‘fölös’ pénz. Emellett ugye mindenki otthon van, ezért feltűnik neki, hogy basszus, kéne már egy új szekrénysor, ez nagyon gáz, illetve a sportolással le kéne adni a felszedett kilókat. A harmadik ilyen a szórakoztató elektronika. Decemberben rendeltem egy tabletet, folyamatosan csúsztatják a szállítást, most épp március végénél tartunk. Nem tudom, húsvétra meglesz-e.
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.Az megint egy másik kérdés, hogy beütött az ‘egyszer élünk, bármikor meghalhatunk’ gondolkodás is, prémium-, és luxusautó gyártók tudnának mesélni. Eladni úgysem tudnak a chiphiány miatt.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták. 
Ja, az applarövel nem tudom, mi van, nálunk rogyásig áll, ahogy kikerült a karácsonyi kínálat, már ömlött is a nyakunkba. Az viszont, ha jól rémlik, kínai cucc, ezek szerint Mo-ra alacsony a forecast, vagy csak az ottani régiós központi raktár bénázik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- World of Warships
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták.