Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Melyik tápegységet vegyem?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap összegeztem magamban.
Pár éve Pesten elmentünk barátokkal hogy most akkor eszünk egy jót. Javasolták itt a Szilvakék Paradicsomot mondjukpéldául. Odamentem, ki volt írva vastag betűkkel, hogy kártyával nem lehet fizetni csak készpénz. Többször visszamentem, nem átmeneti hiba volt. Gondoltam Pest ilyen modern.
Szintén pár éve Horvátországban még több helyen volt Cash only fizetés, mint ahol kártyát elfogadtak, mára csökkent az arány, de még mindig van sok hely ahol fejüket ingatják a kártyára. Nincs Kuna, nincs üzlet. Gondoltam a horvátok ilyen modernek.Tegnap felszálltam egy helyközi buszra a munkahelyem közelében hogy hazajöjjek. Modern busz, szép, tiszta, csupa led, meleg, csendes, stb. Kérdezem lehet-e kártyával fizetni, a sofőr: "óóó, nagyon messze van még az mikor majd kártyával lehet itt fizetni". Gondoltam a Volánbusz ilyen modern.
Szóval biztos hogy onnan nézve már kihalt a készpénz, én sok helyen itthon és külföldön is csúnyán buktam volna készpénz nélkül
Tegnap bizonyos okok miatt nem tudtam hazajönni a 15:19-es vonattal, és mivel a szokásos helyett csak 2 óránként jár, meg kellett várnom a 17:19-est. Kiballagtam az állomásra, ránéztem a telefonra, amin az volt, hogy 57 perc késés. Majd műszaki hiba miatt megállt 30 km-rel előbb. Ez azt jelenti, hogy 19:19-ig kellett volna várnom a semmi közepén, vagy visszamegyek még 2 órára a melóhelyre. Inkább gyalogoltam a 1,5 km-re lévő buszmegállóba a kivilágítatlan mellékutcában, hogy várjak 20 percet egy arra járó kósza buszra amin nem lehet kártyával fizetni. Itthon láttam, hogy a további vonatok is lerohadtak, vagyis tegnap kb. a 15:19-es vonat volt az utolsó ami közlekedett. 81-es vonal, BZ-k közlekednek, és a napi 1 vagy 2 hibás kieső szerelvény az átlagos. Végülis csak egy szaros megyeszékhelyre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Varanciával!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest