Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az arakkal en is igy vagyok, tudom a szokasos kosaram termekeinek arat az Aldiban es Lidlben. A dragulast eszreveszem, annyival probalok vedekezni, hogy kicsit cserelgetem a vasarolt arukat - pl felvagottbol inkabb abbol veszek tobbet, ami akcios, ha valami fagyaszthato, akkor abbol feltankolok durvan, stb. Nyilvan ez annak jar valodi sporolassal, aki megteheti, hogy nem csak 1-1 darabot vesz. Pl. Aldi sajatmarkas szalami (Pick) egesz gyakran van 350-re akciozva, olyankor tizesevel viszem haza, vagy neha van jo akcio, abbol is veszek otot lefagyasztani, stb.
De igy is feltunt, hogy mostanaban egy sima heti bevasarlas ami regebben par doboz sorrel is siman kijott bosegesen X-bol, mostanaban alkohol nelkul szerenyebben pupozott kosarral is inkabb X*1.3.
@, a Kiflit mi is hasznaltuk a jarvany legrosszabb szakaszaiban, de ugyanazt latom mint Te. Lehetetlen idokben jonnek ki ha nem vagy premium elofizeto es dragak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest