Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon öreg vagy már, az a helyzet.
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...Amúgy ez a diétás magyar múzsa kb. a legjobb dolog az elmúlt 3-4-5 évben, ami a magyar interneten történt. 6-8 értelmiségi, hobbiból értelmes cikkeket ír, körbejárva egy-egy aktuális közéleti témát.
Már az ars poeticájuk / impresszumuk is tetszene Neked:
"Én nem politizálok " - Ha nem politizálsz, mások fognak helyetted. Az ország a tiéd, ha nem jó, te rontottad el. A Diétás Magyar Múzsát olyanok írják, akiknek tele van a hócipője (töke, puttonya) azzal, hogy egy fél ország "nem politizál" vagy "nincs véleménye" vagy "inkább nem szól bele" Meg persze unjuk, hogy ha megszólal valaki, akkor azonnal megkapja, hogy szélsőbalos sorosista áruló. Magyarok vagyunk, szeretjük a hazánkat, a nyelvünket, a magyar tájakat, a magyar kultúrát. Lassan beleöregszünk abba, hogy konzervatívok legyünk. Olyan országot akarunk, ahol nem Schmidt Mária és Tarlós István a konzervatív és nem Gyurcsány Ferenc a szociáldemokrata. Nem nagy dolog, de valahol hozzá kell kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Arena Breakout: Infinite
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- PC /i5-3470/8GB/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...