Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ezen az angolon azért meglepődtem. Nálunk ugye mindegyik itt kezdte ovit sulit Londonban, a hat évesnek olyan akcentusa van majdnem mint Sir Michael Caine-nek. Egymásközt angolul dumálnának, de azért én próbálom rávenni őket hogy magyarul is menjen. Igazándiból mint összekötő kapocs nyelv meg kellene maradnia, ugyanis még mindig nem döntöttük el hogy merre tovább. Én nagyon mennék Németországba, esmein meg Skóciába, de az az igazság hogy az angolokból egy kicsit elegünk van azért az utóbbi egy-két évben. Meglátjuk hogy alakul, bár mondjuk még addig lenne jó menni a németekhez amíg ott nem kezdik a sulit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest