Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezek a kínzó szituációs gyakorlatok jellemzően minden életszerűséget mellőznek.
legutóbb a "feladatot határidőre nem elvégző dolgozó számonkérése" volt a feladatom, de olyan lehetetlen válaszokat adott az interjúztató "beosztott", hogy amikor végeztünk a "gyakorlattal" jeleztem, hogy ha ilyen dolgozókkal kellene a cégnél együtt dolgozni, akkor a HR körmére is rá kellene nézni. meg is fagyott a levegő
én amúgy az ilyen vizsgáztatós interjúkon, ha jönnek az iskolás kérdések, befeszülök és elkezdem leszarni az egészet.
egy komoly cég egy komoly interjún tegyen fel komoly kérdéseket.
20 év szakmai tapasztalattal én zokon veszem, ha rajzolvasási teszten a vékony és vastag vonal közti különbségre kíváncsiak, vagy ha felmondatják velem, hogy mik a 8D lépései. ilyenkor én már tudom, hogy nem engem keresnek, hanem valami ecsetfejű pályakezdőt, hiszen a tesztet is nekik állították össze.pedig kellene lassan valami kiszámítható meló...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest