Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Emlékszem. Nekem se véletlenül jut eszembe a furmint először, Hegyalján éltem le életem első felét, van szőlőm, és saját borom a borvidéken.
Az a Figula rosé ennyiért rendes alapanyagból lehet, ami azt jelenti, hogy készülhetett volna belőle "bor" is, nem csak rosé.
Amiből azért többet is ki lehet hozni, mint egy roséből. Habár annak valószínűleg magasabb a költsége az érlelés és tárolás miatt, de talán kevésbé kockázatos, mint egy 4k-s rosé a magyar piacon, ami egyik napról a másikra kimúlhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SoundBlaster X-Fi
- PlayStation 1 / 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amiből azért többet is ki lehet hozni, mint egy roséből. Habár annak valószínűleg magasabb a költsége az érlelés és tárolás miatt, de talán kevésbé kockázatos, mint egy 4k-s rosé a magyar piacon, ami egyik napról a másikra kimúlhat.