Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
te elolvastad amit irtam?
a 15 interju az fele annyi cegbol jott ossze, volt ahol lement 4 kor, altalaban messze nincs ennyi epkezlab pozicio ami nekem fekudne (ezek kozt is van amirol kiderult, hogy nem fekszik, de altalaban 3-5 szokott lenni, most meg olyan 15ot sikerult osszevadaszni masfel honap alatt, kulonosebb erolkodoes nelkul , ertsd: linkedinen beallitott frissiteseket megnezem amikor kuld notificationt), de mivel gyakorlatilag 8-10 honapon at a legtobb ceg nem irt ki poziciot pedig igeny lett volna ra igy most mindenki elszabaditotta a lovakat... masreszt nem hatalmas baj, ha meg a folyamat vegen is marad valasztasi lehetoseged. hidd el, nem soretessel lovok mindenre 
egyebkent a legjobb, amikor random multitol 4-5 het alatt birnak eloszor felhivni aztan az a kerdes hogy surgos-e, mert ha igen akkor megporgetjuk... mindket kozvetlen konkurens hrese ezzel kezdte, tegyuk hozza mindket helyre ugy ajanlottak, hogy feltoltak a rendszerbe es instant email a hr-nek, hogy van ember, hivjatok fel. a megporgetes eredmenyekent egy ujabb het alatt sikerult egy elso koros tech interjut osszehozni, aztan megint matekozas van
(raadasul egy olyan figuraval aki konkretan teljesen alkalmataln interjuztatni szvsz, egy bakelittelefon hangminosegu mikorfont sikerult talalnia, neha ordito kolkokkel a hatterben
)egyebkent ha vegigszamolom korabban nekem is kb 15-20 volt eddig osszesen, igaz olyan helyen sem dolgoztam meg ahol 6 kor az interju, 2-3bol lement mindig, sot olyan is volt, hogy a leendo fonokom mondta, hogy jo lesz az ember, beszeljuk meg a managementtel h mennyi a fizetes
az mondjuk fel kornek szamit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a 15 interju az fele annyi cegbol jott ossze, volt ahol lement 4 kor, altalaban messze nincs ennyi epkezlab pozicio ami nekem fekudne (ezek kozt is van amirol kiderult, hogy nem fekszik, de altalaban 3-5 szokott lenni, most meg olyan 15ot sikerult osszevadaszni masfel honap alatt, kulonosebb erolkodoes nelkul , ertsd: linkedinen beallitott frissiteseket megnezem amikor kuld notificationt), de mivel gyakorlatilag 8-10 honapon at a legtobb ceg nem irt ki poziciot pedig igeny lett volna ra igy most mindenki elszabaditotta a lovakat... masreszt nem hatalmas baj, ha meg a folyamat vegen is marad valasztasi lehetoseged. hidd el, nem soretessel lovok mindenre 
(raadasul egy olyan figuraval aki konkretan teljesen alkalmataln interjuztatni szvsz, egy bakelittelefon hangminosegu mikorfont sikerult talalnia, neha ordito kolkokkel a hatterben
)