Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen, azt kihagytam a leírásból
az a másik oldalán van, és 1-2 hónapja tisztítottam, annak a környéke is száraz volt (és nem lehet szarul összerakni, a kis gyűjtő is befordul irányba, és a kis takaró elemét sem lehetne visszacsukni, ha nem pontosan illeszkedne, szóval hülyebiztos) de az első esetnél ez volt az első tippem és nem az...a túl sok mosószert is kétlem, nagyjából fele annyit szoktam beletenni, mint az ajánlott (kis túlzással kb. átöblíteni kell csak a ruhákat) + ami kijön az inkább víz jellegű, mint mosószer
mindenesetre aki megfejti az vendégem egy sörre

sztem teleragasztom sticki note-al aztán valahol csak látszik majd mi van
Új hozzászólás Aktív témák
- Harman/Kardon AVR 370 erősítő eladó !!!
- Lenovo ThinkPad Hybrid 40AF0135EU Thunderbolt 3 hub
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az a másik oldalán van, és 1-2 hónapja tisztítottam, annak a környéke is száraz volt (és nem lehet szarul összerakni, a kis gyűjtő is befordul irányba, és a kis takaró elemét sem lehetne visszacsukni, ha nem pontosan illeszkedne, szóval hülyebiztos) de az első esetnél ez volt az első tippem és nem az...