Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen, azt kihagytam a leírásból
az a másik oldalán van, és 1-2 hónapja tisztítottam, annak a környéke is száraz volt (és nem lehet szarul összerakni, a kis gyűjtő is befordul irányba, és a kis takaró elemét sem lehetne visszacsukni, ha nem pontosan illeszkedne, szóval hülyebiztos) de az első esetnél ez volt az első tippem és nem az...a túl sok mosószert is kétlem, nagyjából fele annyit szoktam beletenni, mint az ajánlott (kis túlzással kb. átöblíteni kell csak a ruhákat) + ami kijön az inkább víz jellegű, mint mosószer
mindenesetre aki megfejti az vendégem egy sörre

sztem teleragasztom sticki note-al aztán valahol csak látszik majd mi van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az a másik oldalán van, és 1-2 hónapja tisztítottam, annak a környéke is száraz volt (és nem lehet szarul összerakni, a kis gyűjtő is befordul irányba, és a kis takaró elemét sem lehetne visszacsukni, ha nem pontosan illeszkedne, szóval hülyebiztos) de az első esetnél ez volt az első tippem és nem az...