Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Vettunk hazat es eladjuk a lakast. Az elmult egy honapban ki lett festve a lakas, az osszes ajto, labazat leszedve kijavitgatva es szinten lefestve majd vissza. Vettem fain szogelot - akksis nail gunt, azota azt nezem mit lehet szogelni
. Ajtot javitottam meg le lett rakva uj laminalt padlo (kuszob nelkul atfoyatva az osszes helysegbe) es most rakjuk a csempet a konyha falra.
Itt lenne mindenre szakember, de olyan aron, hogy ihaly. Koltozeshez kertem 4 arajanlatot, 3 szobas lakas, 300 merfoldel (500 km) arreb koltoztetese. Mindegyik $4000 korul mondta ugy, hogy en dobozolok mindent be.
Igy az lesz, hogy en berlek egy teherautot meg horukk embereket, hogy pakoljanak es majd en felvezetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ajtot javitottam meg le lett rakva uj laminalt padlo (kuszob nelkul atfoyatva az osszes helysegbe) es most rakjuk a csempet a konyha falra.