Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
jelentem, megjött a mosógép... conf. call közben...
Leviharzottam, beengedtem őket, felhozták, mondták, hogy ők már mennek is. mondtam, hogy ácsi, el ne menjetek már anélkül, hogy viszitek a régit...
Elkezdtem lekötni a régit a csapról, és kiderült, hogy a kis falicsap (sarokszelep? wtf) megadta magát, nem lehet elzárni, ömlött a víz, elöntötte a fürdőszobát, úszott az egész, el kellett zárni a víz-főcsapot.... de a csávók szerencsére elvitték a régit...
hívtam a vízvezeték-szerelőt, aszondta, jövő hét.
mondom, anyád...
Elkezdtem felmosni a dzsuvát a fürdőben... (az összes porcica gyorsan feloldódott ám
aztán mivel szerelőt nem értem el, arra jutottam, hogy inkább bekötöm az újat.
Leszereltem róla a hevedert (vaze, egy 4 centis, 10 centi magas vasdarab volt a hátulján, amit le kellett szerelni, régen két csavar volt erre, azt' kész), és ügyesen beszereltem a vízcsövet. És tart. Igaz, a szennyvíz-lefolyóra nem tudom rákötni, mert a méret se stimmel, és nincs hozzá ilyen szorító heveder se, de legalább meg tudtam nyitni a vizet, és most jó. Hállelúja. Aztán dolgoztam tovább, de persze a bolt bezárt, mire el tudtam volna menni venni megfelelő csatlakozót... Nagyon a v*szom kivan már ezzel az este 7-kor minden bezár dologgal, most már, de tényleg.
De legalább van 50 decibeles mosógépem. Ami állítólag persze szar, de nekem megér egy próbát, hiszen halk, és akciós volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest