Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mondjuk a kuktát nem ismerni
persze ez is lehet tájszó, és nem tudom mióta használják, de én 2-3 éves koromban a kuktától féltem, főleg mikor a nyomást engedték le. Azért sima pisszegés közben sem voltam szívesen a közelében. 80-as évek első felében nálunk ez már kukta néven futott, azóta se tudom van-e akadémiai magyar neve.
mod: na azért keress rá magyar gugliban hogy kukta, biztos hogy az első 20 találat nem a segédszakács lesz :)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Synology D4ES03-8G (8GB DDR4 ECC So-Dimm)
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze ez is lehet tájszó, és nem tudom mióta használják, de én 2-3 éves koromban a kuktától féltem, főleg mikor a nyomást engedték le. Azért sima pisszegés közben sem voltam szívesen a közelében. 80-as évek első felében nálunk ez már kukta néven futott, azóta se tudom van-e akadémiai magyar neve.