Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

Nalunk csak egy fiu van: Jasper James, de vagy Japster-nek hivja magat esetleg Japyyy- nek vagy uncle-punk-nak.
    Egyiknek sincs ertelme, de mindharom teli talalat. Barmit tonkretesz, szetszed pillanatok alatt, harom eves es a ronto pal az kuyta fule hozza kepest. Tegnap meg is mondta as ikertestverenek, hogy o szeret elrontani mindent, mert akkor meg tudja habitability....

Anyamek szerint tiszta olyan mint en voltam, mindig mondom nekik, hogy az nem lehet, mert vagy az agyverzes vagy az infarktus mar elvitte volna reg oket, ezt nem lehet birni.

Hivnak, es na mi volt ma? Meselj ;]
    Es fekszenek a rohogestol es allitjak, hogy megis csak van igazsag.

Gazebo. En gazibo nak ejtem , hosszu i vel es hosszu o val.

Feleseg altalanos iskolaba meg foiskolan tanit angolt,
    itteni szuletesu, meg egyszer nem javitott ki.
    Kerdeztem is, hogy ennnyire jo lenne-e? :B

A hetedikesek utan meg este felnotteket tanitok egesz nap, szerinted hazajovok es majd itt folytatatom? :W

Azt mondja,egyszeruen nem bir senki olyan rosszul beezelni, hogy ne ertene meg. Itt mindenki bevandorlo, vagy leszarmazott, szuletestol fogva hozza vagy szokva ehhez a szinthez.

Meg mindig az elso hullban vagyunk, azt mondjak az esetszamok sosem csokkentek be arra a szintre ahol szakmai alapon, ki tudtuk volna jelenteni , hogy veget ert a jarvany.
    A politika beprobalta, de meg ott sem jott be.

Új hozzászólás Aktív témák