Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás. "azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához. "De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt. "Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás. "...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózatokról alaposan
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest