Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox
    veterán

Épp a minap gondolkoztam egy visszafogott öklendezés után, hogy mi dőreség volt azt gondolni az elmúlt évek Hondái után, hogy innét már nincs lejjebb, aztán most itt vannak ezek a Toyoták, amiknek a formaterve konkrétan emberiesség elleni bűntett kategóriába tartoznak. Kívül-belül. Japánok közül egyedül a Mazda formatervezői képesek még klasszikus értelemben vett szép autót tervezni, a többieket szerintem felvásárolta a dyson porszívótervező csoportja. De legalább mindenki leszállhat végre a Fiat Multipláról, ebben a mezőnyben esélye sem lenne a legocsmányabb jószág címre.

Szó volt róla korábban, hogy a Mazda összeáll a Toyotával amúgy hibrid-fejlesztésben, van még 2-3 évük, hogy kihozzanak valamit, mire esedékes lesz az autóvásárlásom, jó lenne, ha előállnának valamivel addigra, mert perpillanat igen nagy bajban lennék, ha most kéne váltanom. SUV-ot nem akarok, egyterű csak a Sharan/Galaxy, vagy Touran/S-Max maradt, kombiknak már nem jár hátsó ablak, de csomagtér sem nagyon, olyan laposak, franciák továbbra is az amorf zsömleformában látják a jövőt, olasz autógyártás végre nagyjából megszűnt, a svédeket megvették kilóra a kínaiak. Kb a németek, és a koreaiak képesek még autóformájú autókat gyártani, de ezek között is suv van suv hátán, ami marha jól néz ki, de semmire nem jó: kívül nagy, belül szűk, de legalább magasan van az alja, meg a teteje is, és malomkerék méretű kerekek kellenek alá.

p

semmire nem jó: kívül nagy, belül szűk, de legalább magasan van az alja

Hat nem tudom, hogy te probaltal-e ilyet valojaban, asszonynak ev elejen vettunk rav4-et, szerintem pont hogy kivul nem nagy, belul meg tok sok hely van benne, cr-v-hez, bmw-hez, mindenhez kepest. A kerek meret nem tudom miert zavar, az enyemre (LC) 265/65/17 kell, pont jo, hogy nem jon zavarba a varosi terepakadalyoktol. Nem tudom, mi lenne a baja? Rav4-re mindenesetre kisebb kell. Oke, nagyobb kell ra, mint egy swiftre, de miert is baj az? A teteje miert baj? Semmilyen parkolo tetejet nem eri el, en hatranyat meg nem lattam. Lehet, hogy autopalyan esetleg kevesbe megy, vagy tobbet fogyaszt, mintha lapos lenne, de az ritkan van, ellenben naponta tobbszor kell ki/be szallni.

Új hozzászólás Aktív témák