Hirdetés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Powerbank topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert win10, azért.
---------------------
másik technikai kalandom az elmúlt egy napból.
Vettem egy kis marantz melody erősítőt a kisszobába, kb. 5 éves modell.
3 hétig kipróbálni sem volt időm/erőm, de tegnap beüzemeltem. Wifi-kapcsolat, minden fasza.Hálózati média-lejátszónak reklámozzák, 24 bit/ 192 KHz kompatibilitással. Média szerver konfigurálása: azt hittem, hogy símán látni fogja a PC-n megosztott könytárakat (upnp), de nem. Windows Media Player kell neki, abban kell média szervert csinálni (!), és akkor lehet róla stream-elni.
Nekem már ez sem volt magától értetődő, pláne, hogy ezt a media player nevű MS-es fost utoljára valamikor 15-18 évvel ezelőtt használtam.
Mindegy, bekonfiguráltam, cisnáltam library-t (mert azt is kell), ahova betöltötte szépen a zenéimet.
Ki akartam próbálni egy HD zenével, böngészek, de nem látok egyet sem. Hát, miért?. Hát ez a csoda Windows Media Player nem ismeri a flac-ot, kell hozzá valami plugin, de akkor is előbb, 'on the air' átkonvertálja, vagy valami ilyesmi.
Itt ültem tegnap éjjel egykor, és inkább hagytam a p*csába az egészet.És valaki szerint ez így normális megoldás...
HD zenelejátszónak reklámozni valamit, amihez egy olyan ezeréves windows-os cucc kell, ami nem támogatja a flac-ot.
Komolyan mondom, az eszem megáll. : )Na mindegy, csak ki akartam próbálni ezt a feature-t, de minek...
Ui. most kinyomoztam, hogy a jriver is tud media server-t csinálni. 78 dollárért.
Uui. megpróbáltam USB-n megetetni némi 192-es flac-cal, de azt be se olvasta, mert az összes pendrive-om exFAT, de neki FAT32 kell. Szóval fog ez menni, na.
De amúgy nagyon szép hangja van, bár eddig csak mp3-mal tudtam megetetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- GTA VI
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- IT Megoldások és szolgáltatások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest