- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem kissebség, szorri, arrafelé talán már akkoriban is többség volt. Nemmabarnult fiatalemberek udvariasan kérték, hogy álljak meg, várjam be őket, és érdeklődtek, mi van a kezemben. Fényes nappal, a város kellős közepén, a(z akkor még működő) Karancs áruház mögötti átjáróban. Szerencsére messziről indítottak, de gyorsan zárták a távolságot, úgyhogy mivel nem szívesen adtam volna át nekik a kezemben tartott walkmant, és a nálam lévő kisebb mennyiségű készpénzt (ez még a mobiltelefonokat, és bankkártyákat megelőző időszakban történt), én is szaporábbra vettem, akkora szerencsém volt, az épület előtti megállóban állt egy busz, oda bátran felugrottam. Ahogy említettem, ennek már vagy 25 éve, manapság már sokkal gyorsabban, és messzebbre tudok futni, szóval buszra sem vagyok utalva, így kicsit bátrabban járok Salgótarjánba.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest