Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem kissebség, szorri, arrafelé talán már akkoriban is többség volt. Nemmabarnult fiatalemberek udvariasan kérték, hogy álljak meg, várjam be őket, és érdeklődtek, mi van a kezemben. Fényes nappal, a város kellős közepén, a(z akkor még működő) Karancs áruház mögötti átjáróban. Szerencsére messziről indítottak, de gyorsan zárták a távolságot, úgyhogy mivel nem szívesen adtam volna át nekik a kezemben tartott walkmant, és a nálam lévő kisebb mennyiségű készpénzt (ez még a mobiltelefonokat, és bankkártyákat megelőző időszakban történt), én is szaporábbra vettem, akkora szerencsém volt, az épület előtti megállóban állt egy busz, oda bátran felugrottam. Ahogy említettem, ennek már vagy 25 éve, manapság már sokkal gyorsabban, és messzebbre tudok futni, szóval buszra sem vagyok utalva, így kicsit bátrabban járok Salgótarjánba.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Formula-1
- Autós topik
- Battlefield 6
- Energiaital topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest