Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Pont ez lenne már nekem is időszerű, már a frissítések maradékainak törlése se sokat szabadít fel.
Amúgy itt vidéken tél van még mindig. Nem mondom hogy szügyig gázolunk a hóban, de van.
Amúgy jártam tegnapma Pesten. Tegnap reggel kiástam 3 centi jéggé fagyott eső alól a kocsit -5 fokban, majd elautóztam Pestre ahol +9fok volt. Megértem, hogy onnan nézve nem látszik hogy itt tényleg van tél. Megyehatártól délre minden száraz napsütéses, északra vizesek az utak, dér van, meg hó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Trade (csak csere!)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Parfüm topik
- Motoros topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy jártam tegnapma Pesten. Tegnap reggel kiástam 3 centi jéggé fagyott eső alól a kocsit -5 fokban, majd elautóztam Pestre ahol +9fok volt. Megértem, hogy onnan nézve nem látszik hogy itt tényleg van tél. Megyehatártól délre minden száraz napsütéses, északra vizesek az utak, dér van, meg hó.