Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez borotvának van írva a braunnál nem hajnyírónak - vagy csak én látom rosszul?
MOD
A 2500 ember elég megtévesztő. Én tegnap az EU ügyészség aláírásgyűjtésén találkoztam olyan emberrel aki faluhelyről jött be és írni alig tudott - és bocsánatot kért de nem tudott hamarabb jönni
Eskü ha nem így találkozok vele akkor még a vöröskereszthez is elvittem volna mert nagyon lerobbantnak nézett ki szegény. De a lényeg: Szegeden a tegnapi tüntetésen egy időben 1000-1500 ember volt. De az adventi vásárból folyamat jöttek mentek az emberek. 4 óra alatt egy , azaz egy ember jött oda h nem ért velünk egyet: egy asszony volt valahol a 60. éve körül és ordibálta hogy mi fiatalok menjünk inkább dolgozni. A tömeg legalább fele 50 felett volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eskü ha nem így találkozok vele akkor még a vöröskereszthez is elvittem volna mert nagyon lerobbantnak nézett ki szegény. De a lényeg: Szegeden a tegnapi tüntetésen egy időben 1000-1500 ember volt. De az adventi vásárból folyamat jöttek mentek az emberek. 4 óra alatt egy , azaz egy ember jött oda h nem ért velünk egyet: egy asszony volt valahol a 60. éve körül és ordibálta hogy mi fiatalok menjünk inkább dolgozni. A tömeg legalább fele 50 felett volt.