Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mint általában? és amikor Románia, Szerbia és Bosznia sötét bugyraiba kell mennem?
Amúgy le lehet rólam zizzenni. Nem jutottam be az irodába. Kocsival szándékoztam bemenni az Aréna Plázába, leadni a nespresso kapszulát, majd lerakni a kocsit a Népstadion metróállomásnál, és bemetrózni.
Namost, ebből az lett, hogy 5 perc alatt bejutottam az Örsre (nem működtek a lámpák, így kéne mindig
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.
Szóval a sors nem akarta, hogy bemenjek ma, na.
Persze, ha ránéztem volna a gmaps-ben forgalmi helyzetre, akkor könnyű lett volna, de eszembe nem jutott, hogy szombaton ebből gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.