- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mint általában? és amikor Románia, Szerbia és Bosznia sötét bugyraiba kell mennem?
Amúgy le lehet rólam zizzenni. Nem jutottam be az irodába. Kocsival szándékoztam bemenni az Aréna Plázába, leadni a nespresso kapszulát, majd lerakni a kocsit a Népstadion metróállomásnál, és bemetrózni.
Namost, ebből az lett, hogy 5 perc alatt bejutottam az Örsre (nem működtek a lámpák, így kéne mindig
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.
Szóval a sors nem akarta, hogy bemenjek ma, na.
Persze, ha ránéztem volna a gmaps-ben forgalmi helyzetre, akkor könnyű lett volna, de eszembe nem jutott, hogy szombaton ebből gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.