Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Van az az állapot, amikor az ember nagyobb megterhelés után mondjuk leguggol, és amikor ebből hirtelen feláll, akkor megszédül. Nekem korábban is volt olyan hogy le is kellett ülnöm. Mivel magasabb volt a vérnyomásom egy ideje, az orvos átmenetileg írt egy vérnyomáscsökkentőt, ami hatásos, viszont a korábbi konstans magas értékek után a szervezet próbál valahogy alkalmazkodni. És a fenti hatás valamivel fokozottabban van jelen. Tegnap hazaértem bringázásból, és megint előfordult, aztán valamiért bekattant, hogy ez majdnem az az érzés lehet, mint a vadászpilótáknál a nagy gyorsulások miatti hatás, és kipróbáltam, hogy mi van ha úgy csinálok, mint ők, láb, has, altest befeszít, levegő benntart, és működik

Nyilván működik, meg nem is ugyanaz, de a hirtelen szédülés egyből megszüntethető. Még egy fasza G-suit kéne hogy teljes legyen az élmény![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VoIP telefonálás
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)