Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Szoktam jelezni, hogy az előrejelzések általában egy szegedi panelház sötétbarnára festett déli fekvésű falánál, szélcsendben mérhető hőmérsékleteket adják meg. Na ez van nálunk is, a déli fekvésű erkély világosra festett falánál ahol a nap süt, és a kültéri egység tanyázik, ott előfordul ilyen hőmérséklet. Ilyenkor valójában 32-34 fok van max hivatalosan.
És ha emellé 30%-os a páratartalom, akkor az emberek sokkal kevésbé izzadnak az utcán is, meg mindenhol, mint amikor 55-60 %-os.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De már megint nem jól látod. Idén pl. kifejezetten nekem való tavasz volt, és eddig a nyár is kellemes. Az irodában se működik a klíma, mert javítani kell, ezért van kb. 29-30 fok. Most kivételesen csak azért szenved mindenki, én is, mert borzalmas magas a pára, de áprilisban is ugyanilyen meleg volt, akkor tökéletes volt.

Most meg letelt a munkaidőm, elindulok haza, de szerintem kiülök egy kicsit napra, mert már gilisztának érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)