- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nálunk, a Fricceknél a Fritz a mindent vivő csodarúter. Egy ideig én sem értettem, de amikor a telekomos fos után vodafonos fost kaptam, és némi utánaolvasás után én is bevállaltam egyet, már világos, hogy miért. Fórumos anekdoták szerint hibabejelentésnél az ügyfélszolga először azt kérdezi, milyen routered van, ha Fritz, akkor kimarad a 'próbálta már újraindítani?' kérdés.

Ja, ez a régebbi csúcsmodell, már 60k alatt is van, az új 50 EUR-val drágább. De az olcsóbb modellek is jók, és szépen skálázza az árat a termékpaletta. Valahol azt olvastam, hogy elvileg Mo-n is kapható itt-ott, de ekkora értékben már az amazon.de is ingyen szállít.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Renault, Dacia topik
- Path of Exile (ARPG)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest