Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
látom off topik, nem tudom azért ide tehetem-e, volt már ebből bajom.
De meg akarom osztani, mert szerintem vicces.
A vicc topikba meg nem fér bele, mert vulgáris.
Ha nem ide illő töröljétek
Index 404-es oldala ezt dobta:Üdvözlöm kedves uram!
Elnézését kérem, hogy zavarom miközben próbálok illedelmes lenni, akár egy 18. században élő markáns, frappánsul kifinomult modorú melanzsos úriember. Éppen csak szeretném kifejteni önnek a szerény véleményemet az ön által vezetett index.hu internetes hírportálról.
Szerény véleményem a következő. Ez Magyarországon a legundorítóbb anarchista, mocskolódó, ízléstelen és kúltúraromboló oldal ami az világhálón van. Rentgeteg cikket olvastam és folyton folyvást elszörnyedtem. Katasztrófa! A cikkek a cikkek szerzőit minősítik, ebből ítélve szinte (kisebb kivétellel) az egész szerkesztőség egy utolsó tróger, tudatlan, rosszindulítú, pofátlan, tahó (ide jelzőnek írhatnám még: ,,tuskó" ,,paraszt" ,,bunkó"), szellemileg társadalmon kívüli, normális emberek közé nemvaló csürhe.
Mindazonálltal szeretném ha ti faszkalapok, megdöglenétek! Gondolom semelyikőtök sem rákos beteg, vagy ha igen annak szívből örülök. De az ATV-n sokszor van egy úgynevezett Herinda roma származású jósnő (mondhatnánk boszorkány). Ma este felhívom adáson kívül és megátkoztatom mindennyiotokat! Remélem hamar meghaltok, mivel ilyen emberekre nincs szügsége a társadalmunknak!Továbbá bocsánatot kérnék, hogy a végére letegeztelek, de rájöttem, hogy egy ekkora tanulatlan moslékarcú faszt nemfogok illedelmesen magázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung kuponkunyeráló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Formula-1 humoros
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest