Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem meg nem nyújt annyival nagyobb élvezetet egy drága sör, amennyivel többe kerül.
Nagy kedvencem a belga Leffe, de az nekem már drága, pláne hogy kisüveges. Azért napi fogyasztást nem lehet drága sörökkel fedezni
Most (fenét most, majd négy után) megyek teszkózni, de most a krusovicére pörögtem rá. Az első csehországi sörélményem ahhoz köthető, így most nosztalgiázni fogok és este összeöntök felesbe egy világost és egy barnát. Csak kunyerálnom kell majd korsót az étterembe megint.De ha tehetném mindig csak Eggenberget innék. Sajnos nagyon regionális sör, így nem mindenhol kapni, de az annyira fini élesztős, tényleg mintha kenyérbe harapna az ember.
Németsörbe a Radeberger az akadásom, de az sincs országosan ha jól vagyok tájékozódva.
De beszéljünk inkább
a hüvelygombáróla kofoláról.
Ittatok? Szeretitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest