Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
hát bmeg én is csak pislogok
persze ez egy sokkal szerencsésebb helyzet, mint a másik irányba mellélőni, azért ehhez is volt szerencsém nem is olyan nagyon régen.de az alapján, hogy akikkel beszélek ilyesmiről és elég pró arcok és nálam 4-5-10 évvel több tapasztalatuk van (és ugye én se rég múltam 30), meg interjúztatnak meg stb, nem nagyon lőttem mellé. és pl. aki picit több mint 1 éve a "mesterem" volt a cégnél, ezeknél ilyen 25-30%-al többekért nagyon csúnyán néztek rá 1 éve egész komoly cégek...
morálisan egyébként envyvel értek egyet, de nekem a kaptam egy jobb offert szevasztok verzió sem tetszik annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze ez egy sokkal szerencsésebb helyzet, mint a másik irányba mellélőni, azért ehhez is volt szerencsém nem is olyan nagyon régen.