Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Nem gondolok én rólad semmit. Az edzőről/sportorvosról meg különösen nem. Sérülések meg a legjobb helyen, és a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhatnak. Olyan ez, mint a baleset, vagy a házasság: mindenkivel megtörténhet. Az viszont tény, hogy a versenysport soha nem az egészségről szól, az egészségmegőrzés érdekében végzett sportoknál pedig a teljesítményt fölé kell rendelni az teljesítménynek.
emvy: Tudom, hogy simán mehet, pont ezt mondom én is. Nyilván több mindenre kell odafigyelni, illetve még sokkal fontosabb a fokozatosság, no meg azért lássuk be, hogy csak könnyebb, ha nem cipelsz magaddal némi ballasztot.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest