Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
Nem ittunk. Kóstoltam már alkoholt, ( konkrétan páleszt, sört, whisky-t, likőrt is
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek. 
Na, kicsit kicsavart lett, de remélem érteni a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek.