Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
Nem ittunk. Kóstoltam már alkoholt, ( konkrétan páleszt, sört, whisky-t, likőrt is
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek. 
Na, kicsit kicsavart lett, de remélem érteni a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek.