Hirdetés
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Kene deck, nem tudom minek hivjak magyarul. Terasz fabol ?
Hivtam cegeket, ez nem melo, siman megcsinaljuk pillanatok alatt. Okes, kuldjetek az ajanlatot, persze semmi, egy jott vissza konkret ajanlattal $5-6K, de amikor rakerdeztem, hogy ugye erre van epitesi engedely is, akkor elkezdtek hummogni...5m X 5m,de van 2 meter szintkulonbseg. Ezt meg tudom en is csinalni. Nekialltam, kiastam kezzel a labazatot hetvegen 11 darab 80-90 centi mely luk, 25 centi szeles. Gyonyoru ido, se felho se semmi.
Tisztara olyan mint a kocsimosas,befejeztem nezem az elorejelzes 4 napig esni fog az eso.
Ma reggel 5:30 kor keltem, barkacsbolt, vettem OSB lapokat, leszabtam, beburoktam az osszesest godrot, mert holnap jon az epitesi ellenor megnezni, ne alljon mar benne a viz, meg szivattyum sincsen...Amint befejezem, elkezd esni, mondom, hat igen, aki profi az profi.
20 perc mulva elall a cserergo eso, ranezek az idojaras jelentesre,elkovetkezo 4 nap mar csak borus-napos eso csak 10%.
Fix, ha elkezdek betonozni csutortokon akkor leszakad majd az eg

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest