Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hasonló a mai sztorim, bringával nyomtam egy edzőkört, 30km már volt a lábamban, városon át két kisteherautó mögött jöttem egy darabon, majd ők lehúzódtak, és egy fehér SX4-es mama került elém. Itt kezdődtek a problémák. A hölgy zebránál nyomott egy satut, pedig senki sem jött, de mivel 4 irányú elágazás volt, alaposan körülnézett. Lassan elindulva haladt stabil 30km/h-val, majd a következő satu a pékség előtt (innen köszönöm neki) következett, se index, semmi, csak megáll. Jobbról mellé értem, mutattam neki hogy az indexkar arra van hogy használják. Bár minden nap meglep hogy átlag gyalogos mennyire nem tudja felmérni a sebességem, simán kilép, átmegy, még csak nem is zebrán, hanem bárhol. Persze általában én vagyok az elvetemült, gyorsan közlekedő állat, mert biztos versenyzek (terepgumis 29er).
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest