Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Télbúcsúztató hardvermix
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hasonló a mai sztorim, bringával nyomtam egy edzőkört, 30km már volt a lábamban, városon át két kisteherautó mögött jöttem egy darabon, majd ők lehúzódtak, és egy fehér SX4-es mama került elém. Itt kezdődtek a problémák. A hölgy zebránál nyomott egy satut, pedig senki sem jött, de mivel 4 irányú elágazás volt, alaposan körülnézett. Lassan elindulva haladt stabil 30km/h-val, majd a következő satu a pékség előtt (innen köszönöm neki) következett, se index, semmi, csak megáll. Jobbról mellé értem, mutattam neki hogy az indexkar arra van hogy használják. Bár minden nap meglep hogy átlag gyalogos mennyire nem tudja felmérni a sebességem, simán kilép, átmegy, még csak nem is zebrán, hanem bárhol. Persze általában én vagyok az elvetemült, gyorsan közlekedő állat, mert biztos versenyzek (terepgumis 29er).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest