Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Pedig vannak jo kozvetitok. annak idejen a volt startupot is fejvadasznak koszonhetem, megint megkeresett, hatha alakul valami.
Bar lazabbra vettem a figurat, tulsagosan ragorcsoltem. A tudasom valoban szetszort, amire rasegit a pajzsmirigyem is , hogy csakazertse erezzem tul jol magam. Igy most ennek oromere elkezdtem meetupokra jarni + a szakmai tudasom tolni. Meglatjuk. Itt szokas szerint aktatologatas megy, jahm, hat most atszervezes van, majd valamikro leulunk, hogy akkormelyik csapatba is kerulok.Most jtot el az az ido, hogy szivem szerint inkabb otthon lennek a kisfiammal ( mar ha anyagilag megengedhetnenk magunknak) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Kutya topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest