Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacon van dögivel, a nem zsíros fajta. Olivat sokat használjuk főzéshez. Avokádót nem szeretem ,ahogy semmit ami kókusz és dió. Kesut nem eszem mert irgalmatlan drága - bár szeretem
A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.Viszont itt minden megbukott. Te aktívan sportolsz. Nekem tönkrementek a térdeim (ifi országosban kézilabdáztam) és a legtöbb ízületem recsegéssel visszajelzi a mozgást
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk.