Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Csak mozgással nyilván. Ellenben, ahogy írtam, ha mozogsz, jobban megbecsülöd a be (nem) vitt kalóriákat, illetve mozgás mellett (nekem legalábbis) könnyebb odafigyelni arra is, hogy mit eszel, és mikor.
Másrészt a súlycsökkenésben játszott szerepe mellett van egy rakás egyéb olyan élettani hatása a rendszeres mozgásnak, ami miatt sosem késő elkezdeni.
Én 37 évesen, majd' 20 év punnyadás után kezdtem bele, és kicsivel több, mint egy év elteltével egészségesebbnek, fittebbnek, és úgy általában véve jobban érzem magam, mint az elmúlt 20 évben bármikor.
Mindezt úgy, hogy bár rendszeresen (kezdetben 4-5, mostanra különböző formákban hetente 6-8 alkalommal legalább) mozgok, valamennyi mozgásformát teljesen amatőr szinten, munka (és jelenleg tanulás), illetve család mellett művelem. Egyedül a rohadt számítógép rovására ment a dolog, érezhetően kevesebb időm van internetezni, a játékkal meg teljesen leálltam, de nyilván valamit valamiért. És igazából csak azt sajnálom, hogy nem korábban határoztam el magam.
Nem mellesleg, amióta váltottam, azért csak lecsúszott valahova 10kg, ráadásul egy 84-es kezdő értékről, és úgy, hogy valamennyi izmot is sikerült magamra pakolni, ami csak nehezebb a hájnál. És még messze nem vagyok elégedett magammal, bőven van még hová fejlődni.
A jelenlegi aktivitásommal egyébként a különböző fitness-programok átlagosan napi 3k kalória köré lövik be az energiafelhasználásomat, ami a másfélszerese az átlagos felnőtt férfi energiaszükségletének, és az odafigyelésnek köszönhetően nemhogy többet nem, de inkább kevesebbet eszek, mint korábban. A minőséggel mondjuk előtte sem volt gond szerencsére, arra már régóta igyekeztünk odafigyelni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- LG LCD és LED TV-k
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Képregény topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Crimson Desert
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest