Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Más téma:
Elterveztem, hogy ahogy kezd leépülni a nyár, megpróbálok elszakadni a nyárra megengedett hedonizmustól, legalább ami az evés-ivás élvezetét illeti, és ésszerű mértékűvé apasztani az adagokat, meg normálisabbá az ételek minőségét. Ezért előtte még vasárnap gondoltam jól megkajálok, befröccsözök, és akkor hétfőtől csökkentjük a dolgokat. Ez olyan jól sikerült, hogy vasárnap annyi vackot összeettem estére, meg későn is értem haza, hogy már hajnalban is fel kellett kelni, járkálni, meg ücsörögni, meg reggel ébredés után is ülni kellett a küblin és nem volt vicces. Hétfőn reggel nem is tudtam enni, inni is csak egy liter teát egész nap. És ez így is maradt estig. Ma meg döntenem kellett hogy hogyan tovább, de mivel se reggel, se azóta nem vagyok éhes, egyelőre folytattam egy bögre kakaóval, és most magam mellé tettem a liter teát.
És tényleg nem vagyok éhes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest