Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem annyira olcsó, mint a suzukihoz. Amúgy franc tudja, ismerős szervízeli, és kb. gombokért dolgoznak...
Eddig 56 e km-t mentünk vele, és ez idő alatt cserélni kellett a tárcsákat, fékbetéteket, a jobb első csapágyat, talán a hátsó szilentet. Meg volt benne vagy négyszer olaj és szűrőcsere. Ja igen, és gyertya-csere is (azt gyakran kell, mert az i-dsi dupla gyertyás)
Ja igen, és az összes izzó azután égett ki, hogy megvettem, de azóta még bírják. Ja, és vettem hozzá új téli- és nyárigumi készletet is. Ennyit kellett rákölteni.Az indexes jazz-topicban az a mondás, hogy az EGR szelepet és csatornát is tisztíttatni kell, mert 40 ezrenként eltömődik, de én erre eddig lusta voltam.
-------------
Amúgy most hétvégén is megjártuk négyen cuccokkal Wroclawot. Visszafele 5 litert fogyasztott a kicsike, úgy, hogy amúgy ment a klíma, és minimum 200-250 kilóval nehezebb volt a négy megtermett férfiemberrel, mint szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest