Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hiába is magyaráznám el a 4169-es hsz-t, pedig arra is megvan a megfelelő, igaz magyarázatom.
Hiába is mondanám azt, hogy szánalmas, hogy egy lassan 70 éve történt dologról nem lehet nyíltan beszélni, illetve, ha lehet is, akkor is csak egy nézőpontból. Szánalmas, hogy a nem érintett emberek mennyire kerülik ezt a témát, miközben a kínokat elszenvedett zsidóság nyíltan képes róla beszélni. Beszélgettem már zsidó emberekkel a témáról (nem, nem csak Whaskessel) és ők sem veszik annyira durván komolyan ezt a dolgot, mint akiknek az élete függ tőle. Természetesen tesznek, vagy legalábbis próbálnak az ellen tenni, hogy ilyen még egyszer ne történhessen meg, de ezzel egy időben el tudják fogadni, hogy másnak adott esetben más a véleménye.
Csak idéznék egy eszmecseréből:
Nem vagyok nacionalista, soviniszta, de büszkén kimondom: én zsidó vagyok, és tudom, hogy bármikor számíthatok a zsidó felebarátomra. Na ez az ami miatt gyűlöltök minket. Bennünk nincs irántatok gyűlölet, miután egész európában üldöztek minket.Szerintem hiába zárjátok ezt itt le, a fajgyűlölet máshol továbbra is folytatódik. ... Hitler tényleg egy hiperintelligens ember volt, ez tény. De aki egy ilyen dolgot tervez ki, az egész egyszerűen beteg!
Nem hiszem, hogy adott esetben az olyan félpozitív vélemények, mint például az enyém eltörlése, elhallgattatása helyes eljárás. Ez pont olyan, mint mikor a kisgyereknek tiltasz valamit, annál inkább azt fogja csinálni.
Értelmes eszmecsere kellene folyjon a témáról, természetesen az ultraszélsőséges vélemények finom moderálásával, ahol elfogadhatnánk egymás nézeteit, esetleg óvatosan, kis lépésekkel a helyesnek vélt irányba terelve az emberek gondolatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest