Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Én csak sörbontót láttam. Szerintem itt másmilyen nincs is. Ha valami motyó kell, arra ott az ebay, a kínálat is nagyobb, meg az ügymenet is egyszerűbb.
Nosztalgiaügyben tivvel értek egyet. Nem bánom, hogy változtunk mi is, meg az idők is. Nem bántam meg, hogy gyakorlatilag évekig a fórumon éltem, de már nem tudnám csinálni. Jó volt, és most is jó látni titeket, és már annak is örülök, hogy még ennyien itt vagyunk, de elmúlt. Mindenesetre ha ti már nem lennétek itt, valószínüleg egyáltalán rá sem néznék már a ph-ra.
Kukac: Én már elég régi vagyok. Ami azt illeti, egyre régebbi...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Klaus Duran: RCS
- Horgász topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest