Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vasárnap exkollégámnál voltunk még estefelé kertipartin, és naplemente után elkezdtek kifelé szálldosni. Namost nem tudom mennyi távolságon milyen magasra tudnak felszállni, de egy másfél emeletes családi ház falát úgy verték, mint a sortűz. De a legszebb, hogy a 90%-uk pontosan a vízszintes ereszcsatornán koppant, amitől csak 5 centivel kellett volna feljebb emelkedniük, hogy túllendüljenek, de nem. Így viszont a koppanás után egy második, talajon koppanás volt a jutalmuk. (szerintem a horgany csillogása zavarta őket)
Amúgy annyira szerencsétlen állatok ezek, esnek/kelnek, nagy nyeles gigaszempilláikkal előre repülnek mint egy radar nélküli motorhibás légcsavaros repülő részeg pilótával, és te már rég látod, hogy csatt lesz, ő még nem tudja, utána meg azt se hogy hol van...
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 (98 HÓNAP GARANCIA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...