Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vasárnap exkollégámnál voltunk még estefelé kertipartin, és naplemente után elkezdtek kifelé szálldosni. Namost nem tudom mennyi távolságon milyen magasra tudnak felszállni, de egy másfél emeletes családi ház falát úgy verték, mint a sortűz. De a legszebb, hogy a 90%-uk pontosan a vízszintes ereszcsatornán koppant, amitől csak 5 centivel kellett volna feljebb emelkedniük, hogy túllendüljenek, de nem. Így viszont a koppanás után egy második, talajon koppanás volt a jutalmuk. (szerintem a horgany csillogása zavarta őket)
Amúgy annyira szerencsétlen állatok ezek, esnek/kelnek, nagy nyeles gigaszempilláikkal előre repülnek mint egy radar nélküli motorhibás légcsavaros repülő részeg pilótával, és te már rég látod, hogy csatt lesz, ő még nem tudja, utána meg azt se hogy hol van...
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...