Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak az utolso mondatodra reagalnek:
Az utobbi idoben (cca. 5 ev) egyre tobbszor kerulunk olyan helyzetbe a parommal, es estenkent megkerdezzuk egymastol, hogy most akkor mi hulyultunk meg, vagy mindenki mas helikopter?
Pontos peldat nem tudok irni, de komolyan egyre tobbszor erzem azt, hogy tenyleg hulyenek kell lenni, mert ugy jobban boldogulsz barmiben. Nem mondom magam nagyon tanult embernek, bar elvegeztem egy egyetemet, de azt gondolom, hogy meg van a magamhoz valo eszem es egeszseges szinten van az intelligenciaszintem is. De olyan primitiv, buta, ostoba egyenek kerulnek a latokorombe - tovabba az ismerosok, kollegakrol is sajnos ezt kell mondjam - hogy a fejemet tudnam neha fogni, es tenyleg neha nem tudom eldonteni, hogy most en gondolkodom rosszul vagy tenyleg kezd ez altalanossa valni...
De nem csak aprosagokrol van szo, hanem nagyobb hordereju ugyekben is munkahelyen, kozeletben, maganeletben is. Es ezek az emberek olyan pozicioban, helyzetben, korulmenyek kozott vannak/kerulnek/elnek (megfelelo alahuzando), hogy az agyam eldobom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs