- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Valamikor 30 után pár évvel vettem észre, hogy már nem a régiek a dolgok. Igaz, ehhez hozzátartozik, hogy a huszas éveime, és utána még vagy hatot gyakorlatilag minimális fizikai aktivitással töltöttem, de főleg egy számítógép előtt görnyedtem az időm jelentős részében. Na most ezt jóvátenni már nem fogom tudni, mindenesetre keményen dolgozom rajta, hogy valami szilárd alapot tudjak teremteni a következő évtizedekre mind egészségügyileg, mind erőnlétileg, de mondanom sem kell, hogy a teljesítőképességem így a negyvenhez borzasztó közel, ráadásul ennyi év lustaság után már nem az igazi.

Persze az is közrejátszik benne, hogy amit ennyi év alatt elbarmoltam, azt azért 1 év alatt alapvetően nemigen lehet helyrehozni. Ahogy mondani szokás, nem arra vagyok büszke, ahogy kinézek, hanem arra, amit ebben az elmúlt egy-másfél évben elértem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest