- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is 16-ból 3,5 GB foglalt jelenleg, 11 szabad, és a foglalásból a nokia heréje foglal 3ország térképpel 1 gigát, a fénykép+videó meg másfelet...
Mondjuk nem értem, mert annó (úgy hallottam másoktól) hogy a Primo full európa térképpel is 2,3 Giga volt, és a régebbi igor is 3D domborzattal megállt 1,8-ból, most meg nézem, hogy full Európa a herén 10 Giga?? Persze herén nem tudtam még köztespontot megadni, vagy térképre bökve tervezni, vagy útvonalba belenyúlni, vagy testre szabni sok dolgot, tehát az igor még mindig jobb, csak mondjuk a here inygenes és szintén jó vészhelyzetre offline módban is, ha utazás előtti nap wifiközelben vagy.
Telefonon eddig 3 játékkal játszottam, ebből 2 Ace-en: candy zuma, és jewels deluxe, most meg a nexuson a plantsvszombies. és ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest