Hirdetés
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Igen, van egy behivhato program (mainframen minden feladathoz van
), ugy hivjak, hogy IEBGENER, ami vegulis masolast vegez. Email eseteben tulajdonkeppen azt csinalja, hogy az input datasetet atkuldi a sysoutnal megadott SMTP started taskra (a job-ban beirkalt szoveget is ki tudja nyomtatni, igy szoktak standard fejlecet beallitani pl).Reszben mar meg is valaszoltam a kerdesed, sajat SMTP servert hasznal, kell legyen egy started task ami ezt a funkciot latja el es meglepo modon SMTP-nek hivjak. Legalabbis meg sosem talalkoztam olyan idiotaval aki atnevezte volna.
Biztos van valahol kulsos megoldas is, de nem lattam meg sehol, meg az OS resze a beepitett smtp, szoval total felesleges is lenne.Olyan lehet meg, hogy sysplex eseten nem mindegyik LPAR-on fut smtp es ha bena volt a sysprog, akkor csak akkor fog mukodni a dolog ha az SMTP-s LPAR-on futtatod a job-ot. De nem hiszem, hogy ilyesmivel kene kinlodnod, altalaban minden normalis helyen van elore megirt draft job amit lehet hasznalni emailhez, csak a datasetet kell megadnod amit kuldeni akarsz, illetve nyilvan olvasni is tud felteteleket, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ugy hivjak, hogy IEBGENER, ami vegulis masolast vegez. Email eseteben tulajdonkeppen azt csinalja, hogy az input datasetet atkuldi a sysoutnal megadott SMTP started taskra (a job-ban beirkalt szoveget is ki tudja nyomtatni, igy szoktak standard fejlecet beallitani pl).
Biztos van valahol kulsos megoldas is, de nem lattam meg sehol, meg az OS resze a beepitett smtp, szoval total felesleges is lenne.