Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan lelécelek aludni.
Illetve előbb olvasok, aztán még meditálok az élet dolgairól.Arról amiről nagyon hosszú ideje gondolkodom már, de nem tudom, hogyan tovább. Bár, mint a blogomban leírtam, passzivitást fogadtam, de jó lenne tisztázni magamban a dolgokat.
Jah, egy 200 ezres városban reménytelen megtalálni egy 17-18 év közötti lányt iwiwen, vagy myvipen, ha csak ennyit tudok róla, igaz? Vagy csak kitartás kell hozzá? Ehh, az sem biztos, hogy fent van ezeken az oldalakon.
Vagy várjak jövő hétig, aztán megint mulasszam el a lehetőségeket, jó szokásomhoz hűen? Beszari pöcs vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest